WIP_EXT02B
WIP_EXT05B
WIP_EXT03B
IMG_5707B

WELKOM BIJ SUPERSTUDIOS AMSTERDAM

Aan het ‘s-Gravenhekje in Amsterdam ligt het West Indisch Pakhuis. Het gebouw uit 1672 deed oorspronkelijk dienst als opslagruimte voor handelswaren van de West-Indische Compagnie in Amsterdam. De oude huidenpersen zijn er nog te zien in de centrale hal. Op deze eerste lokatie van Superstudios hebben we een open workspace met plaats voor ongeveer 30 ondernemers. De grote hal kan je gebruiken voor een event, lezing of zakelijke borrel!

AAN DE SLAG BIJ SUPERSTUDIOS

flexplek

EIGEN PLEK IN GEDEELDE RUIMTE

Bij Superstudios huur je altijd je eigen plek. Zo kan je je spullen laten staan voor de volgende dag. Ook krijg je je eigen afsluitbare ruimte voor je waardevolle spullen. Als je met meer personen samenwerkt kan je je eigen hoek in de ruimte krijgen.

Vergaderen

AFGESLOTEN VERGADERRUIMTES

Bij de ruimte horen 2 afzonderlijke vergaderruimtes. Hier kan je overleggen, een conference call doen, of een presentatie houden. Op deze manier kun je met minder eigen kantoorruimte meer doen!

Zithoeken

BAR, LUNCHTAFEL & ZITHOEKJES

Bij de ruimte hoort een bar voor een gezellige ontmoeting op de vrijdag middag en er is een grote lunchtafel om samen te eten. In één van de drie informele zithoekjes kan je jezelf terugtrekken, vakliteratuur doornemen of werken op je notebook.

SERVICE

Wat kun je van ons verwachten

Koffie    KOFFIE

Goede koffie is de basis voor goed werken. Daarom bieden we deze aan aan onze huurders en hun klanten!

Internet   INTERNET EN SCHOONMAAK

Vanzelfsprekend zijn snel internet en schoonmaak van algemene ruimtes inbegrepen.

Lunch   LUNCH

Je kunt meelunchen als je daar zin in hebt. Met z’n allen aan tafel, of met je team apart. We halen lunch voor je op bestelling, of je kan je eigen lunch gekoeld bewaren!

Contact gegevens

Superstudios Amsterdam

 ‘s-Gravenhekje 1-A

1011TG Amsterdam

     +316 36 42 65 41

 

Ben je geïnteresseerd om je in Superstudios te vestigen, of wil je een evenement of vergadering houden op onze locatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

     

     

    logo--black

     

    © 2017  Alle rechten voorbehouden