Statenbolwerk 1 (15)
Statenbolwerk03
Statenbolwerk01
Statenbolwerk02

WELKOM BIJ SUPERSTUDIOS HAARLEM

In een monumentaal park, net aan de achterkant van het station, ligt het Staten Bolwerk 1. In het midden de hoofdvilla, links het koetshuis en daartussen een hedendaagse aanbouw die beide gebouwen verbindt. Je werkt hier aan de rand van het centrum van Haarlem met alle functies binnen handbereik, maar werkt wel in de supergroene omgeving van het monumentale park aan het Staten Bolwerk. Je hebt hier een eigen werkplek in de coworking met vergaderruimtes, en als het even mooi weer is ga je buiten overleggen of je lunch gebruiken. Deze lokatie verbindt volgens ons echt een groene klassieke omgeving met het interactieve hedendaagse werken!

AAN DE SLAG BIJ SUPERSTUDIOS

flexplek

EIGEN PLEK IN GEDEELDE RUIMTE

Bij Superstudios huur je altijd je eigen plek. Zo kan je je spullen laten staan voor de volgende dag. Ook krijg je je eigen afsluitbare ruimte voor je waardevolle spullen. Als je met meer personen samenwerkt kan je je eigen hoek in de ruimte krijgen.

Vergaderen

AFGESLOTEN VERGADERRUIMTES

Bij de ruimte horen 2 afzonderlijke vergaderruimtes. Hier kan je overleggen, een conference call doen, of een presentatie houden. Op deze manier kun je met minder eigen kantoorruimte meer doen!

Zithoeken

BAR, LUNCHTAFEL & ZITHOEKJES

Bij de ruimte hoort een bar voor een gezellige ontmoeting op de vrijdag middag en er is een grote lunchtafel om samen te eten. In één van de drie informele zithoekjes kan je jezelf terugtrekken, vakliteratuur doornemen of werken op je notebook.

SERVICE

Wat kun je van ons verwachten

Koffie    KOFFIE

Goede koffie is de basis voor goed werken. Daarom bieden we deze aan aan onze huurders en hun klanten!

Internet   INTERNET EN SCHOONMAAK

Vanzelfsprekend zijn snel internet en schoonmaak van algemene ruimtes inbegrepen.

Lunch   LUNCH

Je kunt meelunchen als je daar zin in hebt. Met z’n allen aan tafel, of met je team apart. We halen lunch voor je op bestelling, of je kan je eigen lunch gekoeld bewaren!

Contact gegevens

Superstudios Haarlem

Staten bolwerk 1

2011 MK Haarlem

+316 36 42 65 41

Ben je geïnteresseerd om je in Superstudios te vestigen, of wil je een evenement of vergadering houden op onze locatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

     

     

    logo--black

     

    © 2020  Alle rechten voorbehouden