WELKOM BIJ SUPERSTUDIOS HEERLEN

Gelegen in een modernistischee parel op de Oliemolenberg. Een Peutz Parel in een groene omgeving aan de rand van het centrum. Dit is de ideale plek voor de meest diverse ondernemingen en dat is precies wat Superstudios zo interessant maakt: kruisbestuiving en inspiratie over en weer. Het pand beschikt over de modernste kantoorvoorzieningen, terwijl in de tuin plek is voor informeel overleg bij een wandeling, urban farming en bootcamps. Naast werken kun je hier ook sporten, massages krijgen, buiten wandelen, lekker eten en op termijn zelfs slapen. Verleg je grenzen in een werkomgeving waar alles kan.

Bent je opzoek naar een vergaderruimte op een unieke locatie? Klik dan hier

AAN DE SLAG BIJ SUPERSTUDIOS

flexplek

 EIGEN PLEK IN GEDEELDE RUIMTE

Claim je eigen bureau in de mooiste ruimte van het gebouw met zicht op de schitterende tuin. Alleen of met je collega’s. De plek met de meeste interactie en kruisbestuiving!

Office

EIGEN KANTOORRUIMTE

In je eigen kantoor heb je een eigen ruimte voor je onderneming. Je hebt naast je eigen ruimte ook beschikking over de lobby. Je eigen ruimte vanaf 350 euro all in per maand!

Meetings

VERGADEREN, EVENTS & MEETINGS

Huur één van de super vergaderruimtes. Een lezing in de kapel, een vergadering in één van de meeting rooms of een buitensessie in de tuin. Afhankelijk van je vraag doen we je een passend voorstel!

SERVICE

Wat kun je van ons verwachten

Koffie

KOFFIE

Goede koffie is de basis voor goed werken. Daarom bieden we deze aan aan onze huurders en hun klanten!

Internet   INTERNET EN SCHOONMAAK

Vanzelfsprekend zijn internet, schoonmaak van algemene ruimtes en een professionele receptie inbegrepen.

Lunch  LUNCH

Je kunt je heerlijke vers gemaakte lunch bestellen bij onze catering bedrijf Frerejean. Deze kan worden opgehaald en samen met de andere mensen in het gebouw, de centrale hal, tijdens een vergadering of in de tuin gezellig worden genuttigd.

SportSPORTFACILITEITEN

In het gebouw zijn sportfaciliteiten en er worden sportlessen gegeven. Leden van Superstudios profiteren van korting of kunnen zelfs gratis sporten in het gebouw.

Contact gegevens

Superstudios Heerlen

Oliemolenstraat 60

6416CB Heerlen

+31636426541

Ben je geïnteresseerd om je in Superstudios te vestigen, of wil je een evenement of vergadering houden op onze locatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

     

     

    logo--black

     

    © 2017  Alle rechten voorbehouden