03
02
04
02

WELKOM BIJ SUPERSTUDIOS KLEVE

Deze lokatie van Superstudios ligt pal aan de Vismarkt in hartje Kleve. Vanaf je werkplek kijk je uit over het plein met daarboven het Schwanenburg kasteel. We hebben hier een dansschool omgebouwd tot een super lichte werkruimte. De ruimte met de houten vloer en veel licht door de ramen daklichten biedt plaats aan ongeveer 30 ondernemers. Door de open structuur en aparte vergaderruimtes is er zowel ruimte voor geconcentreerd werken als interactie. Zakelijk vergaderen, informeel lunchen aan de community tafel en een gezellig biertje aan de bar. Ideaal voor starters als gevestigde ondernemers!

AAN DE SLAG BIJ SUPERSTUDIOS

flexplek

EIGEN PLEK IN GEDEELDE RUIMTE

Bij Superstudios huur je altijd je eigen plek. Zo kan je je spullen laten staan voor de volgende dag. Ook krijg je je eigen afsluitbare ruimte voor je waardevolle spullen. Als je met meer personen samenwerkt kan je je eigen hoek in de ruimte krijgen.

Vergaderen

AFGESLOTEN VERGADERRUIMTES

Bij de ruimte horen 2 afzonderlijke vergaderruimtes. Hier kan je overleggen, een conference call doen, of een presentatie houden. Op deze manier kun je met minder eigen kantoorruimte meer doen!

Zithoeken

BAR, LUNCHTAFEL & ZITHOEKJES

Bij de ruimte hoort een bar voor een gezellige ontmoeting op de vrijdag middag en er is een grote lunchtafel om samen te eten. In één van de drie informele zithoekjes kan je jezelf terugtrekken, vakliteratuur doornemen of werken op je notebook.

SERVICE

Wat kun je van ons verwachten

Koffie    KOFFIE

Goede koffie is de basis voor goed werken. Daarom bieden we deze aan aan onze huurders en hun klanten!

Internet   INTERNET EN SCHOONMAAK

Vanzelfsprekend zijn snel internet en schoonmaak van algemene ruimtes inbegrepen.

Lunch   LUNCH

Je kunt meelunchen als je daar zin in hebt. Met z’n allen aan tafel, of met je team apart. We halen lunch voor je op bestelling, of je kan je eigen lunch gekoeld bewaren!

Contact gegevens

Superstudios Kleve

Stechbahn 8

Kleve

+316 36 42 65 41

Ben je geïnteresseerd om je in Superstudios te vestigen, of wil je een evenement of vergadering houden op onze locatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

     

     

    logo--black

     

    © 2017  Alle rechten voorbehouden