01_overview3
02_ingang2
07_vergader2
Steyl_012
04_kantoor2

WELKOM BIJ SUPERSTUDIOS STEYL

Verstopt tussen de hoge beuken en Esdoorns van soms wel 150 jaar oud ligt Villa Elise. De statige villa is gebouwd met elementen van Jugendstil en Neorenaissance. Buiten loop je in een omgeving van Kloostertuinen zo naar de Maas die er langs stroomt. Binnen kan je je eigen ruimte huren met de allure van de oude villa.

AAN DE SLAG BIJ SUPERSTUDIOS

Office

EIGEN KANTOORRUIMTE

Je eigen full service kantoorruimte.  Flexibel opzegbaar, turn key en naar wens ingericht.

Vergaderen

AFGESLOTEN VERGADERRUIMTES

In de vergaderruimtes kan je overleggen, een conference call doen, of een presentatie houden. Op deze manier kun je met minder eigen kantoorruimte meer doen!

Terras

BUITEN TERRAS ONDER DE TOREN

Onder de toren van de villa ligt een sprookjes achtig buiten terras. Hier kan je bij mooi weer lunchen, een borrel geven of genieten van het uitzicht.

SERVICE

Wat kun je van ons verwachten

Meetings  VERGADERRUIMTES

De vergaderruimtes zijn gratis voor iedereen bij Superstudios. Je kan de ruimtes reserveren en gebruiken wanneer je ze nodig hebt.

Internet   INTERNET EN SCHOONMAAK

Vanzelfsprekend zijn internet, schoonmaak van algemene ruimtes inbegrepen.

Lunch   LUNCH

Je kunt meelunchen als je daar zin in hebt. Met z’n allen aan tafel, of met je team apart. We halen lunch voor je op bestelling, of je kan je eigen lunch gekoeld bewaren!

Contact gegevens

Superstudios Steyl
Sint Michaelstraat 4
5935 BL Steyl

+316 36 42 65 41

Ben je geïnteresseerd om je in Superstudios te vestigen, of wil je een evenement of vergadering houden op onze locatie? Neem dan eenvoudig contact met ons op.

     

     

    logo--black

     

    © 2017  Alle rechten voorbehouden